Minőségpolitikai nyilatkozat

A CE Certiso Kft. célja, hogy szakmailag elismert, pénzügyileg eredményes tanúsító szervezetként működjön, az akkreditált és kijelölt szervezetek egyikeként, az orvostechnikai eszközök és az in vitro diagnosztikai eszközök területén.

Cégünk küldetésének tekinti, hogy a minőségirányítási rendszerek tanúsítása és a CE megfelelőség-értékelési tevékenységünk során felelősen, felkészülten, függetlenül, pártatlanul és nyíltan eljárva, az ügyeket bizalmasan kezelve – az ügyfeleink által gyártott termékek végső felhasználóinak az általunk tanúsított eszközök biztonsága és megfelelősége iránti igényeire abszolút prioritásként tekintve – járuljon hozzá ügyfelei üzleti sikereihez. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a tanúsítási eljárás során. Esetleges panaszaikra gyorsan reagálunk, azokat pártatlanul bíráljuk el.

A cég vezetősége és valamennyi munkatársa elkötelezett a CE Certiso Kft. irányítási rendszerének fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, melynek eszközei többek között a rendszeresen elvégzett belső auditok. A minőségpolitikai és a minőségcélok meghatározására és értékelésére a vezetőségi átvizsgálás keretében kerül sor.

Tevékenységünk során a hazai és uniós jogszabályok, szabványok és egységes előírások mellett az Európai Unió illetékes szerveinek tanúsításra vonatkozó dokumentumait alkalmazzuk, változásaikat folyamatosan nyomon követjük, és figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését is. Ennek érdekében gondoskodunk az előírásoknak megfelelő képzettséggel, felkészültséggel és tanúsítási gyakorlattal rendelkező munkatársaink rendszeres továbbképzéséről

Dr. Papp Valter ügyvezető igazgató

Budaörs, 2020. március 20.