Minőségpolitikai nyilatkozat

A CE Certiso Kft célja, hogy szakmailag elismert, pénzügyileg eredményes tanúsító szervezetként működjön az akkreditált és kijelölt szervezetek egyikeként az orvostechnikai eszközök területén.

Cégünk küldetésének tekinti, hogy a minőségirányítási rendszerek tanúsítása és a CE megfelelőség-értékelési tevékenységünk során felelősen, felkészülten, pártatlanul és nyíltan eljárva, az ügyeket bizalmasan kezelve – az ügyfeleink által gyártott termékek végső felhasználóinak az általunk tanúsított eszközök biztonsága iránti igényeire abszolút prioritásként tekintve – járuljon hozzá ügyfelei üzleti sikereihez. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a tanúsítási eljárás során. Esetleges panaszaikra gyorsan reagálunk, azokat pártatlanul bíráljuk el.

A cég vezetősége és valamennyi munkatársa elkötelezett a CE Certiso Kft. irányítási rendszerének fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, melynek eszközei többek között a rendszeresen elvégzett belső auditok. A minőségpolitikai és a minőségcélok meghatározására és értékelésére a vezetőségi átvizsgálás keretében kerül sor.

Tevékenységünk során a hazai és uniós jogszabályok és szabványok mellett az Európai Unió illetékes szerveinek tanúsításra vonatkozó dokumentumait alkalmazzuk, változásaikat folyamatosan nyomon követjük, és figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését is. Ennek érdekében gondoskodunk az előírásoknak megfelelő képzettséggel, felkészültséggel és tanúsítási gyakorlattal rendelkező munkatársaink rendszeres továbbképzéséről.

Dr. Papp Valter ügyvezető igazgató

Budaörs, 2012. október 01.

 

Letölthető változat